Despre noi

De unde vine numele PetsBIM?

Bagheera

B de la Bagheera!

Ivy

I de la Ivy!

Maxie

M de la Maxie!

PetsBIM a fost înființat în anul 2019, având doar un singur scop: să vină în sprijinul tuturor părinților de animăluțe de companie din România pentru a le oferi cea mai sănătoasă hrană, cele mai drăguțe și amuzante accesorii, cele mai calitative produse de îngrijire și nu în ultimul rând, cele mai bune servicii pentru ca animăluțele voastre să se poată bucura de o viață activă și cât mai sănătoasă alături de noi.

Fiind medici veterinari, înțelegem foarte bine nevoile lor și grijile dumneavoastră. La rândul nostru, suntem și părinții a două pisici și a unui câine. Denumirea Petsbim a plecat chiar de la cei 3 membri blănoși ai familiei noastre Bagheera, Ivy și Maxie.

Vă punem la dispoziție o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, provenite de la branduri de top, la doar câteva click-uri distanță. Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să vă bucurați alături de animăluțe, în timp ce noi vă livrăm produsele comandate în cel mai scurt timp la ușa dumneavoastră. De asemenea vă punem la dispoziție posibilitatea de a completa un formular pe website, în așa fel puteți afla sfaturi sau răspunsuri la întrebările legate de animăluțele dumneavoastră.

Doresti sa ne intrebi ceva?

Scrie-ne si vei primi raspuns in cel mai scurt timp de la unul din medicii nostri veterinari!

CONTACT

Cine suntem?

O echipă de medici veterinari specialiști.